O le aumalaga e to'a 11 na ta'ita'ia e Sun Qixin, Peresetene o le Iunivesite Fa'ato'aga a Saina, na asiasi atu i le Poloketi a le Dayu Irrigation Yuanmou.

I le aso 14 o Iulai, Sun Qixin, Peresitene o Saina Faatoaga Iunivesite, Gao Wangsheng, Dean o le National Faatoaga Saienisi ma Tekinolosi Fuafuaga Suesuega Inisetiute, Cao Zhijun, Pule Sui Dean o le Aoga Maualuga a Saina Faatoaga Iunivesite, Ni Zhongfu, Dean o le Faatoaga. Kolisi, ma Du Jinkun, Faatonu o le Matagaluega o Mataupu Tau le Vafealoai, ma isi. 11 tagata na asiasi atu i le Kamupani Poloketi a le Dayu Irrigation Yuanmou mo le asiasiga.

Zhang Wenwang, Sui Failautusi o le Chuxiong Prefecture Committee, Kovana o le Prefecture People's Government, Pan Hongwei, Sui o le Komiti Tumau o le Komiti o le Prefecture ma le Minisita o le United Front Work Department, Li Yong, Sui Kovana, Wang Xiujiang, Sui Kovana , Luo Fusheng, Failautusi Aoao o le Prefecture People's Government, Sui Failautusi Aoao o le Komiti o le Prefecture ma le Malo, ma le Setete o Suavai Yu Haichao, faatonu o le ofisa, Dai Chunzhi, faatonu o le Ofisa o Faatoaga ma Rural Affairs Bureau, Wang Kaiguo, sui. O le failautusi a le Komiti Vaega a le Itumalo o Yuanmou, o le ulu o le itumalo o le malo o tagata o le itumalo, ma taitai autu o le ofisa o le komiti pati a le itumalo, o le ofisa o le malo o le itumalo, o le ofisa o le vai ma isi vaega sa o faatasi ma le asiasiga.

Cui Jing, Sui Peresetene Sinia o le Dayu Water Saving Group ma le Peresetene o le Vaega o Suavai Faatoaga, Xu Xibin, Sui Peresetene o le Dayu Irrigation Group ma le Taitaifono o Southwest Headquarters, Zhang Guoxiang, Pule Sili o Yunnan Company, ma Ma Baopeng, Pule Sili o Yuanmou Sa auai le Kamupani Poloketi i le sauniga.

fou1
fou2
fou3
fou4

Xu Xibin, Sui Peresetene o le Dayu Water-Saving Group ma le Taitaifono o Southwest Headquarters, e taulaʻi i le atinaʻeina o fuafuaga o le "Three Networks for Sannong, Sanshui, and Two-limas Forces and Responsibilities", o le faʻavaeina o le "Dual-Driven Technology Models. , Smart Three-Networks to Promote Sannong", Faatasi ai ma le misiona faʻatasi o le "faʻatupuina o faʻatoʻaga sili atu le atamai, faʻaleleia nuʻu i tua, ma faʻafiafia le au faifaatoʻaga", na ia faʻalauiloaina le talafaasolopito o le atinaʻeina o le kamupani, faʻasologa o le filifiliina o le atunuʻu ma pisinisi atoa, fale e le o ni tagata lautele. ma isi galuega i le aumalaga.O le fa'ata'ita'iga, faiga ma taunu'uga o le 114,000-mu-maualuga-lelei le fa'asaoina o le vai-fa'asusu fa'asusuina sa lipotia auiliili.

fou5
fou7
fou8

O le 114,000-mu le maualuga o le faʻaleleia o le suavai i le vaega Bingjian o Yuanmou o loʻo i ai le tele o faʻamaʻi vai o le taunuuga lea o le talosaga a le Dayu Water-Saving Group e "fausia muamua le masini, ona fausia lea o le poloketi" e pei o le vai faʻatoʻaga. toefuataiga conservancy fuafuaina e sa avea muamua ma Sui Palemia Wang Yang i le taimi o lana asiasiga i Luliang ia Iuni 2014. Ina ua uma ona ausia le tulaga manaomia, ma le manuia le faatinoina o le uluai galuega faatino Luliang i le atunuu lea na faailoa atu tupe faavae faaagafesootai e teu faafaigaluega i fanua faatoaga conservancy fausiaina, ma Ianuari 2016, ina ua faia le fono a le atunuu mo le faasaoina o le suavai i luga o le saite i luga o le poloketi a Luliang, sa fautuaina e "liliu le Bonsai Luliang i laufanua".I luga o le faavae o le toe fuataʻiga atoatoa o le tau o vai faʻatoʻaga, na faʻatinoina ai le poloketi muamua o le PPP mo le faʻasaoina o le vai faʻatoʻaga i totonu o le atunuʻu ma le toe fuataʻiga atoatoa o le tau o le vai faʻatoʻaga e avea ma malosiaga faʻamalosi, le faʻafouina o le faiga ma le masini e avea ma malosiaga faʻamalosi, ma o le atina'eina o tulaga maualuluga alamanuia fa'ato'aga e fai ma sini.O le faʻataʻitaʻiga ua faʻafouina ni auala se ono o le "faʻavaeina o aia tatau o le vai, faʻavaeina o tau o vai faʻatoʻaga, faʻaofiina o tupe faʻaagafesootai e auai i le fausiaina ma le faʻagaioiga, faʻamalosia le faʻasaoina o vai ma fesoasoani faʻatatau, auai tele, ma le puleaina o galuega ma le puipuiga", ma iloa ai le felagolagomai vaega e tele i le va o le malo, pisinisi ma le aufaifaatoaga.malo.O le poloketi na lisiina o se PPP faʻataʻitaʻiga poloketi a le Matagaluega o Tupe, ma faʻasalalau i le Fono a Malo Aufaatasi mo Atinaʻe Tau Atinaʻe i lalo o le ulutala "GDP o Tagata", ma le mataʻina o taunuuga, taua tele ma le aʻafia o aafiaga.

 

Ina ua uma ona faalogo i le lipoti, Sun Qixin, Peresitene o Saina Agricultural University, faamautuina atoatoa ma maualuga le viia o le Dayu Irrigation Group ausia i tekinolosi fou, faʻataʻitaʻiga faʻafouga ma le faʻalauiloaina o "taumafaiga e lua-lima", ma faʻamalosia le Dayu Irrigation Group TheGroup atili faʻalauteleina tekinolosi ma faʻataʻitaʻiga fou i le fanua o faatoaga, faatoaga ma vai, ma siitia le tulaga maualuga atinae o faatoaga ma nuu i tua e ala i le "faamalosia lima e lua".


Taimi meli: Iul-21-2022

Tuu lau Feau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou